Moderne patiëntgerichte kliniek voor implantologie

In de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave werken NVOI-gecertificeerde implantologen samen met een vakkundig team om implantologische zorg van een hoge kwaliteit te leveren, gericht op de individuele wensen van de patiënt. We werken met moderne en wetenschappelijk bewezen behandeltechnieken en materialen zodat we voorspelbare resultaten kunnen bereiken en dat u tevreden bent met zowel het behandelverloop als het resultaat.

Vakkundige zorg

De NVOI-gecertificeerde implantologen in onze kliniek behandelen mensen met relatief eenvoudige tot buitengewoon complexe hulpvragen op het gebied van implantologie. Van het begin tot einde van de behandeling wordt u door dezelfde implantoloog gezien. Uw implantaat wordt geplaatst door de implantoloog en de kroon of gebitsprothese kunnen zo nodig ook door onze tandarts en/of tandprotheticus worden gemaakt. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt die voor u zorgt en u tegelijkertijd ook ontzorgt.

Hoogwaardige technieken

In onze kliniek werken we uitsluitend met wetenschappelijk bewezen behandeltechnieken en hoogwaardige implantaten. Om een voorspelbare en duurzaam behandelresultaat te kunnen bereiken, beschikken we over moderne technieken zoals virtuele 3D implantaatplanning en digitale mondscanner. Mede door het inzet van doelmatige behandeltechnieken, worden de onnodige zorg- en techniekkosten bespaard.

Korte wachttijden

Onze kliniek streeft ernaar u binnen twee weken op te roepen voor het intakeconsult. In spoedeisende gevallen, zoals een afgebroken voortand, kunt u het best op dezelfde dag contact met ons opnemen zodat we zo snel mogelijk de behandeling kunnen uitvoeren om onnodig verlies van weefsel te voorkomen.

Over implantologie

 • Advies voor nazorg na een implantaatbehandeling

  21 maart 2024 30 november -0001

 • Implantaten na tandletsel

  15 maart 2024 30 november -0001

 • All-on-6 of all-on-8

  29 februari 2024 30 november -0001

 • All-on-6: zes implantaten

  22 februari 2024 30 november -0001