Gespecialiseerde verwijspraktijk voor implantologie

De Expertise Kliniek voor Implantologie Grave is een gespecialiseerde verwijspraktijk voor implantologie. Onze focus is het aanbieden van een voorspelbare en duurzame oplossing bij verlies van één of meerdere tanden of het gehele gebit. We krijgen verwijzingen van tandartsen uit de regio Noord-Brabant en Gelderland, en vanuit ziekenhuizen.

Aansluiten op de persoonlijke hulpvraag

Onze missie is het aanbieden van passende oplossingen die aansluiten op de persoonlijke hulpvraag van onze patiënten. Onder leiding van NVOI-gecertificeerde implantologen-kaakchirurgen Jeroen Liebregts en Tong Xi, werken gekwalificeerde medewerkers in een hecht mondzorgteam volgens de landelijke richtlijnen en wetenschappelijk bewezen behandelprotocollen.

Zowel Jeroen als Tong zijn verbonden aan het Radboudumc in Nijmegen waar zij complexe behandelingen uitvoeren, onderwijs verzorgen voor artsen en tandartsen, en wetenschappelijk onderzoek uitvoeren. Op deze manier werken wij aan innovaties in de zorg en passen we nieuwe technieken toe die bewezen effectief zijn.

We streven ernaar om u op een heldere en vriendelijke manier te behandelen, met enige academische inslag.

Over implantologie

 • Welke tijdelijke voortand vervanging is geschikt voor mij?

  12 januari 2023 30 november -0001

 • Podcast “Innovatie in de mondzorg”

  08 december 2022 30 november -0001

 • Het optimale tijdstip voor het plaatsen van implantaten

  03 november 2022 30 november -0001

 • Is implantologie verzekerde zorg?

  15 september 2022 30 november -0001