Een goede samenwerking

De Expertise Kliniek voor Implantologie Grave heeft alle mogelijke expertise beschikbaar voor implantologie, gebitsprotheses en complexe tandheelkundige behandelingen.

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met de verwijzer. Na het opstellen van een behandelplan en bijhorende begroting, verzorgen wij de chirurgische-implantologische behandeling. Na een postoperatieve wondcontrole (1 à 2 weken na de implantaatplaatsing) en het controleren van de osseointegratie (3 à 6 maanden na implantaatplaatsing), wordt elke patiënt terugverwezen naar de verwijzer voor de prothetische fase en de nazorg.

Op verzoek kan eventueel de gehele behandeling, inclusief de prothetische fase, in onze kliniek worden uitgevoerd. Dit zal altijd in goed overleg met de verwijzer plaats vinden.

Uw patiënt verwijzen

Voor het opstellen van een adequaat behandelplan dat optimaal aansluit op de mogelijkheden van de patiënt en het voorstel van de verwijzer, is goede verwijsinformatie zeer behulpzaam.

U kunt een patiënt naar ons verwijzen door het digitale verwijsformulier in te vullen. U kunt ook een verwijsbrief of aanvullende informatie naar ons versturen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is raadzaam om patiënt van te voren te verzoeken om een actuele medicatielijst mee te nemen naar de intake.

Naar verwijsformulier

Over implantologie

 • Kan een implantaat ontsteken?

  11 augustus 2022 30 november -0001

 • Hoe topsprinter Fabio Jakobsen zijn lach terugkreeg

  21 juli 2022 30 november -0001

 • Botopbouw: met eigen bot of kunstbot?

  14 juli 2022 30 november -0001

 • Hoeveel implantaten heb ik nodig voor een klikgebit?

  09 juni 2022 30 november -0001