NVOI-gecertificeerde implantologen

In de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave werken NVOI-gecertificeerde implantologen samen met een vakkundig team om implantologische zorg van een hoge kwaliteit te leveren, gericht op uw hulpvraag en wensen. Van het begin tot einde van de behandeling wordt u door dezelfde implantoloog gezien. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt die voor u zorgt en u tegelijkertijd ook ontzorgt.

Wetenschappelijk bewezen systemen

In onze kliniek werken wij uitsluitend met klinisch en wetenschappelijk bewezen implantaatsystemen van Nobel Biocare en Megagen, elk van de hoogste kwaliteit. De door ons gebruikte implantaten zijn uitgebreid in de kliniek getest en hebben een klinisch bewezen kwaliteit. Daarnaast gebruiken we uitsluitend originele merkonderdelen (healing abutments en schroeven), geen goedkopere “copy cats”. Hierdoor kunnen we een voorspelbaar en duurzaam resultaten bereiken.

Implantaatpaspoort

Na elke implantaatbehandeling krijgt u van ons een implantaatpaspoort. Hierin staan de gegevens van de geplaatste implantaten en eventuele gebruikte biomaterialen. De LOT-nummers en serienummers van de gebruikte producten staan hierin vermeld zodat u altijd op de hoogte bent van wat we in uw lichaam geplaatst hebben en dat we originele merkproducten gebruikt hebben.

Ingroeigarantie

Omdat we volgens de wetenschappelijke standaard en met kwaliteit implantaten werken, geven we ingroeigarantie op de door ons geplaatste implantaten. Als de door ons geplaatste implantaten zich niet vastgroeien in uw kaak tijdens de inhelingsperiode, zullen we de implantaatplaatsing kosteloos opnieuw voor u uitvoeren. U kunt vertrouwen in onze techniek en kunde!

Maak een afspraak

Het plaatsen van implantaten is bij ons een overzichtelijke, voorspelbare en pijnloze behandeling die conform een wetenschappelijk bewezen behandelprotocol wordt uitgevoerd. De eerste consultatie, implantaatplaatsing en nazorg worden door dezelfde implantoloog uitgevoerd. Op deze manier heeft u één duidelijke aanspreekpartner die voor u zorgt en u ontzorgt.

Wilt u een eerste afspraak maken bij onze kliniek? Klik dan op onderstaande knop en vul het afsprakenformulier in of raadpleeg de contactgegevens.

Maak een afspraak

Over implantologie

 • Klikgebit of kunstgebit?

  16 mei 2024 30 november -0001

 • Advies voor nazorg na een implantaatbehandeling

  21 maart 2024 30 november -0001

 • Implantaten na tandletsel

  15 maart 2024 30 november -0001

 • All-on-6 of all-on-8

  29 februari 2024 30 november -0001