Dit is een kopie van het artikel op NU.nl

Behandeling door de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave

"Het resultaat is verbluffend, ik vind de tanden mooi. Ik heb veel autoritten naar Nijmegen, Rosmalen en Grave gemaakt, maar het is het allemaal waard geweest."

Jakobsen werd in augustus vorig jaar tijdens een sprint in de Ronde van Polen op hoge snelheid in de reclameborden gereden door Dylan Groenewegen. De renner van Deceuninck-Quick-Step raakte daarbij zwaargewond, werd twee dagen in coma gehouden en vocht in het ziekenhuis voor zijn leven.

De toenmalige Nederlands kampioen op de weg had veel verwondingen in zijn gezicht, met verschillende breuken. Ook liep hij een verbrijzeld gehemelte en een verbrijzelde luchtpijp op. Er was geen hersenletsel geconstateerd.

Na een revalidatie van acht maanden maakte Jakobsen in april in de Ronde van Turkije zijn rentree in het peloton. Sindsdien reed hij ook nog de Ronde van de Algarve en het het Critérium du Dauphiné. Komende zondag verschijnt hij aan de start van het NK wielrennen op de weg in Emmen.

Maak een afspraak

Benieuwd wat de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave nog meer voor uw gebit kan betekenen? Maak een afspraak of vraag uw tandarts om een verwijzing. Klik op de onderstaande knop!

Maak een afspraak

Over implantologie

 • Een loszittend implantaat, wat nu?

  18 mei 2023 30 november -0001

 • Nazorg na implantaat behandeling

  13 april 2023 30 november -0001

 • Winnaar Mega’Mind 2023: 3D planning in implantologie

  30 maart 2023 30 november -0001

 • Botopbouw en sinuslift

  22 maart 2023 30 november -0001